Hangarounds

Kring ett team, lag eller annan sammanslutning av individer finns det alltid ”de där” personerna runt omkring. Personer som av en eller annan anledning inte själva är medlemmar men ändå nästan alltid finns med när det väl gäller.

Definition av en Hangaround:
Kul kille (eller tjej) som gärna havsfiskar, dricker öl, och älskar att pillemeta, men som ännu inte riktigt klarar av att kvala in. Alternativt kvalar in, men väljer att stå på egna ben och ta åt sig av gottebitarna och fördelarna ett team kan innebära. 

 hakan  hagman  beata
Håkan Löfmark Mikael Hagman Beata Löfmark
Havsfiskare som sadlade om till flugfiskare. Ränderna sitter dock kvar och havsfisket har återigen blivit en prioritet. Flugfiskeexpert, reseledare, guide m.m. med salta rötter. Styrkorna ligger i lugnet och analysförmågan. Fru till Håkan och det enda kvinnliga bidraget i kretsen kring teamet. Stort kunnande som ofta resulterar i att vi karlar får se oss besegrade.
     
 pontus  kim  stefan
Pontus Isaksson Joakim Zander Stefan Dempe
Hummerfiskare från Kareby som även börjar att gilla krokfiske på äldre dar. Fick storflundra vid sitt första norgebesök.! Skojfrisk torslandabo som är en gammal vän till Berra. Väntar nu bara på det stora genombrottet. Handbollscoach, hummerfiskare och numera även en Hangaround till Team Chimaera. Go gubbe!
     
 thomasA  pär  viktor
Thomas Andersson Pär Blomqvist Viktor Birkedahl
Lillebror till Berra. Dyker med jämna mellanrum upp på resor och aktiviteter. Ett riktigt ess på att bända torsk. 

Smålänning med rötter i flugfisket. Glad skit som numera blivit en härdad havsfiskare efter ett antal norgeresor. 

 

En av arvtagarna, född 01. Yngste son till Birk. Gjorde sin första norgetripp i Romsdalsfjorden 2016. Stor potential!

 Artlista Viktor

 bella    
Isabella ”Bella” Ericsson    

Ytterligare en arvtagare född 04, och dotter till Thomas. Gjorde även hon sin första norgeresa till Romsdalsfjorden 2016. Blir farlig framöver då hon redan lyckats bräcka pappas rekord på Vitling. 

Artlista Bella